miercuri, 21 decembrie 2011

BĂTRÂNEŢE CHINUITĂ O femeie de 77 de ani a ajuns la spital după ce a fost bătută de fiul ei

O batrână în vârsta de 77 de ani, din oraşul dâmboviţean Găeşti, a rămas fără pensie în prag de Crăciun. Răufăcătorul este chiar fiul ei, în vârsta de 40 de ani. Femeia se plânge că nu mai are pe nimeni de ajutor, acum la bătrâneţe.
“M-au luat de la azil pentru că au spus că nu mai pot sta acolo şi m-au adus acasă. Băiatul m-a bătut. Mereu mă bate. Acum trei ani m-a bătut atât de tare încât am stat în spital 25 de zile”, a spus bătrâna.


La 77 de ani, femeia este slabită şi nevăzătoare. De altfel, cel care a lăsat-o fără vedere este tot fiul ei, care o bate sistematic. ”A fost adusa o batrâna în vârsta de 77 de ani din orasul gaesti, care a fost batuta de fiul ei. Batrâna este si nevazatoare. A fost adusa de politie la spital la noi. Am internat-o pentru câteva zile”, a declarat dr. Elena Olaru, medic primar Spitalul Găesti.
 <!-- more -->
Vecinii i-au dat o mâna de ajutor şi au chemat poliţia după ce au văzut-o în papuci, mergând pe stradă. “Am fost sesizaţi că o bătrână a fost agresată de fiul acesteia. În cauza s-a întocmit dosar pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe”, a declarat comisarul şef Alexandru Iorga, şeful Poliţiei Găeşti. 
În fuctie de numărul de îngrijiri medicale se va face şi încadrarea juridică a faptei.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu