vineri, 24 februarie 2012

Mărţişoare la teatru din Targoviste

Instituţia a pregătit un program special pentru acea perioadă, în care dâmboviţenii pot opta atât pentru producţii proprii ale teatrului târgoviştean, cât şi pentru spectacole invitate
. Aflaţi ce puteţi vedea şi ce personalităţi ale scenei româneşti vor veni la început de primăvară, la Târgovişte.
JOI, 01 martie, Sala Tony Bulandra, 19.00
ZARURI ŞI CĂRŢI de Sam Henry Kass
cu: Florin Piersic Jr. şi Petre Fumuru
SPECTACOL INVITAT, producţie a Teatrului Metropolis
Pret bilet: 25 lei / 15 lei redus
Tradus, adaptat şi regizat de către Florin Piersic Jr., textul este o comedie de situaţie, cu un dialog scris genial. Piesa poate fi descrisă drept o lecţie de management pentru toţii şefii micuţi care îşi chinuie angajaţii imbecili, dar optimişti. În cazul de faţă, subordonatul nu se dă bătut.
În "Zaruri şi Cărţi" este redat dialogul dintre un patron de local (Florin Piersic jr) şi angajatul său (Petre Fumuru). Hazul şi savoarea piesei rezultă din relaţia celor două personaje, din constantul şi gradat tensionatul lor conflict. Petre Fumuru interpretează excelent rolul angajatului binevoitor, dar greu de cap, un personaj plin de umor, care cucereşte prin bunăvoinţa sa exagerată şi stârneşte hohote de râs până la lacrimi. Preţul biletelor este de 25 lei (întreg) şi 15 lei (redus pentru elevi, studenţi şi pensionari)

DUMINICA, 04 martie, Sala Tony Bulandra, 19:00
NOI CHIAR VĂ IUBIM!
Un spectacol de teatru si muzica cu: Cosmina Lirca, Mircea Silaghi, Cristian Olaru, Ionuţ Constantinescu, George Puiu
Intrare libera (in limita locurilor disponibile)
Actorii Teatrului Municipal au construit un spectacol special dedicat doamnelor si domnisoarelor în care muzica se împleteşte armonios cu teatrul de calitate dedicat doamnelor şi domnişoarelor.

JOI, 8 MARTIE, Sala Tony Bulandra, ora 19.00
CONCERT EXTRAORDINAR NICU ALIFANTIS
Pret bilet: 25 lei / 15 lei redus

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu