miercuri, 14 martie 2012

Părăsit de soţie şi de copil, un tânăr de 27 de ani, din Dragodana, ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR!

                            Parasit de sotie si de copil, un barbat de 27 de ani, din Dragodana, si-a luat zilele!


Nu suporta ideea ca femeia care i-a daruit o minune de baietel, acum in varsta de patru ani, a luat decizia sa plece definitiv de acasa. In zadar a implorat-o la telefon, seara trecuta, sa se intoarca la el.

Femeia i-a spus ca a plecat pentru totdeauna si rugamintile lui nu-si mai au rostul. Mama lui a fost cea care i-a gasit trupul fara suflare, in dormitor.

"A spus ca nu poate sa stea fara sotie si fara copil. Aseara i-am dat ei telefon, sa vina acasa, m-am rugat de ea de zece ori - vino, Catalina, Mari nu sta fara tine! Ea a zis ca nu mai vine, ca a batut-o", a declarat pentru MariusBUGA.ro, Estera Dinu - mama victimei.

Sotia decedatului este si ea indurerata dupa ce a aflat cumplita veste. Nu mai voia sa se intoarca la sot, dar nici in groapa nu ar fi vrut sa-l vada. E retinuta sa povesteasca chinurile prin care a trecut alaturi de el.

Rudele si apropiatii spun ca Marius si Catalina s-au iubit nespus si nu-si imaginau ca asa aveau sa se sfarseasca opt ani de iubire. "O iubea mult pe fata, mai ales pe copil, spunea ca nu sta fara el, venea pe la mine, ca eu sunt mamaia lui si nu venea fara el", ne-a povestit Lina Alexe, bunica victimei.

"Am vazut pe maica-sa la balcon ca striga, sa ma duc ca a murit si adevarul asta era, ca era spanzurat acolo. De ce si-a luat zilele? S-a certat cu sotia, a plecat sotia cu copilul de acasa, el n-a rezistat", isi amintea Laura Sarbu, vecina.

Rudele se pregatesc sa-l duca pe tanar pe ultimul drum.





Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu