marți, 27 martie 2012

Teatrului Municipal Târgovişte este la dispozitia publicului. Vezi aici programul din perioada 30 martie – 1 aprilie

Echipa de actori de la Targoviste spera ca vremea frumoasa sa nu ii opreasca pe iubitorii de arta sa fie martori si traitori directi ai minunii care se numeste teatru. Cum bine stim cu totii, teatrul este creat pentru public si nu are cum sa se intample in absenta acestuia.

La sfarsit de saptamana, invitam targovistenii la trei productii care si-au pus amprenta de calitate in stagiunea trecuta si care continua sa se joace cu mare succes de casa.
Va invitam deci la:
SALA STUDIO
VINERI, 30 MARTIE, ORA 19.00
CRIZE sau Inca o poveste de dragoste
de Mihai Ignat
Regia: Mihai Vantu
Cu: Mircea Silaghi, Cosmina Lirca, Ilie Ghergu
Crize nu e o piesa cu metafizica, nici cu morala si nici pentru snobi. Dar e o piesa pentru spectatorul de orice varsta si sex. Exceptand minorii si imaturii, oricine se poate recunoaste in acest spectacol. Oricine il poate intelege, mai devreme sau mai tarziu...
SALA TONY BULANDRA
SAMBATA, 31 MARTIE, ORA 19.00
TARGOVISTE DE JUCARIE de Peca Stefan
Regia Ana Margineanu.
Cu: Virgil Aioanei, Laurentiu Banescu, Radu Campean, Toma Danila, Ilie Ghergu, Delia Lazar, Cosmina Lirca, Maria Nicola, Ana Maria Oglinda, Cristian Olaru, Katia Pascariu, Mircea Silaghi, Daniela Stinga, Stefan Stefanescu si Miruna Vaju.
Cea mai frumoasa femeie din lume, Vecinii de groaza, Cainii zburatori care asculta jazz, Dracula cel nemuritor, Babareasa si globul ei de cristal, Domnitorii care prind viata la o sedinta de spiritism, Gigel Masinuta – atractii teatrale din cele 5 locatii ale "parcului de distractii" in care veti invata sa redescoperiti Targovistea si sa o iubiti. Scena finala „Acasa” este cheia! O poveste emotionanta scrisa de un targovistean: Peca Stefan.
DUMINICA, 01 APRILIE, ORA 19.00
PAPARAZZI sau Cronica unui rasarit de soare avortat
de Matei Visniec
Regia: Eva Patko
cu: Mircea Silaghi, Sebastian Balasoiu, Costin Cambir, Radu Campean, Delia Lazar, Stefan Stefanescu, Marin Grigore, Cosmina Lirca, Ioana Farcas, Corneliu Jipa, Ana Maria Oglinda, Catalin Babliuc, Miruna Vaju, Maria Nicola si Daniela Stinga.
„Paparazzi este un spectacol despre sfarsitul lumii. In prezent, suntem inconjurati de sfarsitul lumii (criza, razboi, disperare)...intrebarea este ce facem in aceasta situatie? Poate devenim totusi mai umani, sau macar capatam energie pentru a continua, sau pur si simplu scapam de frica din noi” – sintetizeaza, in cateva cuvinte, esenţt spectacolului, tanara regizoare Eva Patko.
SPECTACOLE PENTRU COPII
JOI, 29 MARTIE, ORA 10.00 - Sala Tony Bulandra
HANSEL ŞI GRETEL de Fraţii Grimm
Regia: Dan Topa
SAMBATA, 31 MARTIE, ORA 11.00 - Sala Mihai Popescu
MOTANUL INCALTAT de Charles Perrault
Regia: Alin Antemir

Preţul unui bilet întreg este de 10 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 5 lei.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu