marți, 3 aprilie 2012

PERCHEZIŢII LA ŢIGANII DIN MĂTĂSARU Bulibaşa a fentat statul cu 1,5 milioane de euro

Zeci de percheziţii au avut loc, în această dimineaţă, la Mătăsaru , pentru punerea în executare a unor mandate de aducere în vederea executării pedepsei în cazul unor persoane suspectate de evaziune fiscală, fiind vizate şi centre de fier vechi ce ar fi produs un prejudiciu de un milion şi jumătate de euro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, comisar Mihaela Savu, la acţiune au participat 150 de poliţişti, 200 de jandarmi şi 80 de luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă.
Conform sursei citate, au avut loc 21 de percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală, precum şi la două centre de colectare a fierului, care ar fi produs un prejudiciu de un milion şi jumătate de euro prin evaziune fiscală. De la aceste centre, anchetatorii au ridicat câteva tone de aluminiu şi cupru.

"A fost o acţiune pentru punerea în executare a mandatelor de aducere în vederea executării pedepsei şi pe linia evaziunii fiscale la centrele de colectare a materialului feros din zonă. Persoanele vizate vor fi duse la poliţie", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa.
Descinderile au vizat satul Teţcoiu din comuna Mătăsaru, unde majoritatea populaţiei este racordată ilegal la reţeaua de energie electrică.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu