miercuri, 23 mai 2012

Accident cu multe semne de intrebare, la intrare in localitatea Gorgota

O masina s-a facut praf dupa ce s-a izbit cu putere de un stalp de electricitate.
Din cauza ca stalpul a fost doborat la pamant, iar firele puneau in pericol circulatia, zeci de minute drumul a fost blocat si nu s-a mai putut circula. 

O ambulanta care transporta un pacient la spital a fost nevoita sa astepte minute bune pana ce electricienii au inlaturat pericolul.

Oamenii legii au gasit la fata locului doi barbati care abia se mai puteau tine pe picioare din cauza alcoolului pe care-l bause, ce le-au declarat ca s-au aflat in masina. 

Ba mai mult, unul dintre ei sustinea ca el a condus autoturismul. Oamenii legii au insa date ca un al treilea barbat s-a aflat la volan, iar dupa accident a fugit in padurea din vecinatate.

Exista pericol de electrocutare, asa ca oamenii legii au decis sa blocheze acest traseu pana cand echipele de la Electrica vor veni si vor rezolva situatia

Jandarmii au informatii ca soferul se ascunde undeva in padurea din apropiere asa ca il cauta pretutindeni

Un barbat de 37 de ani sunase la 112 sa ceara ajutorul medicilor din cauza unor dureri puternice in piept. Echipajul de la ambulanta a ajuns repede la el acasa, dar cand sa-l duca la spital s-a vazut nevoit sa astepte in drum din cauza firelor de electricitate cazute pe asfalt

"Ma doare in piept. Trebuia sa ajungeti la spital? Da. De aici nu s-a mai putut continua? Da. Din ce cauza? Din cauza stalpului cazut in carosabil. Va simtiti rau? Foarte rau", a declarat pentru MariusBUGA.ro Marian Radulescu, pacient. 

Unul dintre pasagerii din masina avariata, in varsta de 42 de ani, sustine ca el a condus masina, desi abia mai tinea minte numarul paharelor cu alcool pe care-l consumase.

"Cam cat ati consumat? Nu stiu, vreo 7 beri, 2 kile de tuica. Si dvs si soferul si celalat pasager? Nu, eu am condus. Va luati vina asupra dvs? Da. De ce? Sa ajung in puscarie!", le-a povestit reporterilor MariusBUGA.ro individul care le-a spus politistilor ca el este soferul vinovat de producerea accidentului.

Martorii spun insa ca un alt barbat a fost la volan. Urmeaza ca oamenii legii sa stabileasca daca intr-adevar cel care sustine ca a fost la volan a si condus masina ce a rupt stalpul.

"Ma, stai dracu’ la un loc ca te duci la parnaie, ma! Cum sa zici ca ai fost tu la volan, de tantalau! Maimutoiule, stai la un loc, nu spune ca ai fost tu la volan, du-te dracu’ de aici!" 

Si celalalt pasager gasit la fata locului le-a marturisit politistilor ca a consumat alcool, dar nu reusea sa-si dea seama exact ce s-a intamplat.

"Al treilea e trantit in sant, e mort de beat, ce mai vrei...", spunea pasagerul ce s-a aflat in dreapta soferului.

Localnicii au ramas uimiti cand au vazut accidentul, gandindu-se ca numai o minune a facut ca cineva sa nu treaca pe acolo si sa fie spulberat de soferul ce a darmat stalpul. 

"Puteam sa trec cu scuterul si putea sa ma faca pulbere pe mine. E normal? Plec la serviciu, ma asteapta familia acasa si nu mai ajungi, e corect pt asa ceva?", se intreba Gheorghe Ocnaru.

Testat cu aparatul etilotest, cel care sustine ca a fost la volan a avut o alcoolemie de 1, 09 la mie alcool pur in aerul expirat

Politistii au deschis dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si distrugere pe numele pasagerului care sustine ca a condus masina si au aflat ca acesta nu avea permis de conducere.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu